Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Jade Vine, όπως μουσική.

Μπορεί το άκουσμα του ευρηματικού ονόματός τους, να μας ταξιδεύει προς άλλες κατευθύνσεις, όμως οι Jade Vine είναι μια ελληνική ροκ μπάντα με εναλλακτικό prog rock ήχο και έδρα το Λονδίνο. Πρόσφατα, ανακοινώθηκε η συνεργασία τους με την Μusicarchy Media και η κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ που φέρει τον τίτλο «Mind of a man» στις 26 Φεβρουαρίου ενώ στις 20/01/2016 κυκλοφόρησε το νέο τους video clipCorpus Callosum’, ένα τραγούδι που χαρακτηρίζεται από ήχο και μελωδία που δεν περνούν απαρατήρητα.
Oι Jade Vine μετρούν ήδη αρκετό καιρό ‘ζωής’ στη ροκ μουσική σκηνή της Βρετανίας αλλά η 7η Ιανουαρίου 2013 σηματοδότησε ένα δυναμικό ξεκίνημα με  την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ με τίτλο ‘Nothing Can Hide From Light’, το οποίο έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από κοινό και κριτικούς. Έκτοτε, δίνουν δυναμικά το παρόν τόσο στις δικές τους συναυλίες, όσο και ως support group όπως συνέβη με τους Anathema και τους Αntimatter.

Με ήχο αυθεντικό, δυναμικό αλλά και μελαγχολικό, οι Jade Vine διεκδικούν μια θέση στο μουσικό στερέωμα. Άλλωστε, την αξίζουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου